Ρόντο για Κόμπι: «Είμαι φίλος με πολλούς μ*****ς» (vid)

Ρόντο για Κόμπι: «Είμαι φίλος με πολλούς μ*****ς» (vid)

bet365

Με έναν... αναμφίβολα περίεργο τρόπο περιέγραψε την, εκτός παρκέ, σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ ο Ραζόν Ρόντο, ο οποίος τόνισε πως είναι φίλος με πολλούς... μ*****ς.

Οι δυο παίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις εκτός παρκέ, κάτι το οποίο βέβαια δεν έχει φανεί εντός, καθώς έχουν φτάσει κοντά ακόμα και στο να πιαστούν στα χέρια.

Παρόλα αυτά πάντως, ο Ρόντο ρωτήθηκε για την καλή του σχέση με τον Μπράιαντ και έδωσε μια απάντηση που μπορεί να εξηγήσει πολλά.

«Δεν έχω πολλούς φίλους. Είμαι φίλος με πολλούς μ*****ς. Κόμπι, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Τζος Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις. Είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτό που λατρεύω σε όλους είναι πως είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί και εντός και εκτός παρκέ. Μισούμε να χάνουμε. Δε θα πω πως δεν υπάρχουν πολλοί διεκδικητές στο ΝΒΑ, αλλά υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος που παίζεις σε αυτό το επίπεδο και έτσι έχεις σεβασμό για όλους»», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόντο, ο οποίος στη συνέχεια επέλεξε και την αγαπημένη του στιγμή με τον Κόμπι, η οποία ήταν ένας... καυγάς του σε αγώνα μεταξύ των Λέικερς και των Σέλτικς το 2009.

 

NBA Τελευταία Νέα