Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα»

Φάνης Παναγιώτου
Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση της Λοκομοτίβ με τον Παναθηναϊκό (17/03, 21:15/ΕΡΤ) και παραδέχτηκε ότι οι «πράσινοι» παίζουν καλύτερα μετά τις προσθήκες.

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους και σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλύτερα πλέον με την προσθήκη τριών παικτών, αλλά εμείς θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα», τόνισε ο head coach της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Ο Ράιαν Μπρέκοφ, από πλευράς παικτών, είπε: «Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στο Top 16 και πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε χαμηλό σκορ. Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον κόσμο έξω από την εξίσωση. Για μας είναι μεγάλη πρόκληση να αντιδράσουμε μετά τις ήττες μας από τη Φενέρμπαχτσε και τη Νίζνι».

Παναθηναϊκός και Λοκομοτίβ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, με έπαθλο τη δεύτερη θέση του ομίλου τους στην Euroleague. Στο 1.52 προσφέρει η Vistabet τη νίκη των «πρασίνων».