Θάντερ - Μπλέιζερς 128-94

Φάνης Παναγιώτου
Θάντερ - Μπλέιζερς 128-94

bet365

Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να κάνει απίστευτα πράγματα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έριξαν στο καναβάτσο τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 128-94.

Αν η postseason έκανε τζάμπολ τις επόμενες ημέρες, οι Μπλέιζερς θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους Θάντερ. Οι τελευταίοι υποδέχτηκαν το Πόρτλαντ στην Οκλαχόμα Σίτι και φρόντισαν να τους στείλουν ένα… ηχηρό μήνυμα, όπως μαρτυρά το τελικό 128-94!

Το παραδέχτηκε εξάλλου κι ο ίδιος ο Κέβιν Ντουράντ. «Ξέρουμε ότι είναι πιθανό να τους αντιμετωπίσουμε στα playoffs γι’ αυτό θέλαμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα», τόνισε.

Βέβαια, ο KD δεν ήταν το πρόσωπο της βραδιάς. Σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης εξελίχθηκε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος μέτρησε 17 πόντουτς, 16 ασίστ, 10 ριμπάουντ και… 0 λάθη! Ο Ουέστμπρουκ ισοφάρισε την επίδοση του Ρέιζον Ρόντο για τις περισσότερες τελικές πάσες χωρίς λάθος, παράλληλα έφτασε τα 12 triple double τη φετινή σεζόν, ενώ στην καριέρα του συνολικά μετράει 31!

Με τη νίκη αυτή οι Θάντερ ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 45-22 και… εδραιώνονται στην τρίτη θέση της Δύσης, ενώ από την άλλη, οι Μπλέιζερς υποχώρησαν στο 35-33.

 

NBA Τελευταία Νέα