Ο Φάρος κι ο... Ναούμης!

Φάνης Παναγιώτου
Ο Φάρος κι ο... Ναούμης!

bet365

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πέρασε η 20ή αγωνιστική της Α2 Ανδρών και το gazzetta.gr κάνει τον καθιερωμένο απολογισμό, παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Το ρεπορτάζ της αγωνιστικής ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Έμοιαζε ματς… παγίδα. Βλέπετε, πριν από μία εβδομάδα ο Φάρος Κερατσινίου έδωσε το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Προμηθέας Πατρών προετοιμαζόταν για το συγκεκριμένο ματς. Κι όμως. Στο Κερατσίνι υπήρχε μόνο μία ομάδα στο παρκέ κι αυτή ήταν ο Φάρος, ο οποίος πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Προμηθέα. Όπως… μαρτυρά το τελικό 82-58, το ντέρμπι της αγωνιστικής μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο!

Ο MVP ΤΗΣ… 20ης ΣΤΡΟΦΗΣ
Αποστόλης Ναούμης. Ο Φίλιππος Βέροιας πήγε ως αουτσάιντερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παγκράτι, ωστόσο κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη (72-76) και να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 5-14. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τον Φίλιππο μακριά από τη Βέροια στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ναούμη να κάνει τη διαφορά. Ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 24 πόντους, παράλληλα, όμως, ήταν εκείνος που… καθάρισε στο φινάλε, καθώς ευστόχησε σε καθοριστικές βολές, οδηγώντας τους φιλοξενούμενους στη νίκη.

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ… ΚΛΕΙΔΙ
Ματέο Κέντζο. Στον έξτρα χρόνο κρίθηκε το συναρπαστικό ματς ανάμεσα στη Λιβαδειά και τη Δόξα Λευκάδας. Ο Ματέο Κέντζο έμεινε στο παρκέ για 41 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, καθώς μέτρησε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ήταν ο παίκτης… κλειδί στη σημαντική νίκη που πανηγύρισε η Δόξα, η οποία παραμένει σε… τροχιά playoffs.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ… COACH ΤΗΣΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Στον Ανδρέα Πολέμη πηγαίνει αυτή την αγωνιστική το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Όπως είπαμε, το ματς του Φάρου Κερατσινίου με τον Προμηθέα Πατρών μόνο εύκολο δεν ήταν, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το καθαρίσουν εύκολα, με τη δουλειά του Έλληνα coach να βγαίνει στο παρκέ και τον Φάρο να συνεχίζει την πορεία του προς τη Basket League με μία… εμφατική νίκη.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ:

Guard: Μανώλης Παπαμακάριος
Φάρος Κερατσινίου - Προμηθέας Πατρών 82-58
[16π., 4ρ., 4ασ., 2κλ. σε 31:13]

Guard/Forward: Αποστολής Ναούμης
Παγκράτι - Φίλιππος Βέροιας 72-76
[24π., 4ρ., 2λ., 1ασ., 1κλ. σε 37:25]

Forward: Δημήτρης Χείλαρης
Ηρακλής - Ψυχικό 70-67
[19π., 8ρ., 1λ. σε 37:57]

Forward/Center: Στέφαν Τζόρτζεβιτς
Πανερυθραϊκός - Δούκας 53-58
[14π., 8ρ., 3λ., 1ασ. σε 19:30]

Forward/Center: Ματέο Κέντζο
Λιβαδειά - Δόξα Λευκάδας 71-73
[19π., 11ρ., 3λ., 1κλ., 1κοψ. σε 41:02]

Τα στατιστικά κι η βαθμολογία ΕΔΩ

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα