Στο ΟΑΚΑ τα σπουδαία!

Αντωνία Σπανού
Στο ΟΑΚΑ τα σπουδαία!
Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Basket League, με την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος να επιφυλάσσει σπουδαίες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού να είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα.

Η Βasket League, μετά την διακοπή για τον τελικό του Κυπέλλου, επιστρέφει με την 22η αγωνιστική. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (13/3, 17:00).

H ομάδα του Γιούρε Ζντοβτς συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το ντέρμπι και η «βασίλισσα» θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό για να μείνει στο κυνήγι της 3ης θέσης. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο κλειστό του Αμαρουσίου και να βοηθήσει τις προσπάθειες των παικτών.

Από την άλλοι οι ερυθρόλευκοι, μετά την αλλαγή και του Ουόρικ στην θέση του Λοτζέσκι και τον Στρόμπερι που επιστρέφει κανονικά, θα πάνε στο ΟΑΚΑ με τις γνωστές απουσίες. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν είναι η καλύτερη δυνατή, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να θέλει να αφήσει πίσω της τη ήττα στο Μπάμπεργκ και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα κρατήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (12/3) ανοίγει στις 16:15 με το παιχνίδι της Κηφισιάς κόντρα στον Άρη. Οι δύο ομάδες προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Κηφισιάς γνώρισε την ήττα από τον Απόλλων Πάτρας και ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στις 17:00 ο Κόροιβος, ενισχυμένος με τον Κόβατς, θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό, όπως και η Καβάλα το Ρέθυμνο.

Την ίδια ώρα οι «μάχες» συνεχίζονται με το Λαύριο να υποδέχεται τον Αρκαδικό, με τους γηπεδούχος να θέλουν την νίκη για να πάρουν ένα πολύ καλό προβάδισμά για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αρκαδικός, που θα έχει και την υποστήριξη κάποιων φιλάθλων του, θα παλέψει για την νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στην μάχη της παραμονής.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου ολοκληρώνονται με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Απόλλων Πάτρας (17:00). Μετά από καιρό ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Την Κυριακή (13/3) το ενδιαφέρον μονοπωλεί το παιχνίδι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (17:00).

Η 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Δευτέρας (14/3) όπου τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (18:00).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (12/3)

16:15 Κηφισιά – Άρης (Novasports 2)

17:00 Κόροιβος – Κολοσσός (Novasports 2)

17:00 Καβάλα – Ρέθυμνο (Novasports 2)

17:00 Λαύριο – Αρκαδικός (Novasports 1)

17:00 ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας (Novasports 4)

Κυριακή (13/3)

17:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Otesports 4)

Δευτέρα (14/3)

18:00 Τρίκαλα – Παναθηναϊκός (Novasports 2)

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα