Σμιθ: «Θα 'θελα να δω καβγά Μπαρνς-Φίσερ και θα 'ταν καλός» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Σμιθ: «Θα 'θελα να δω καβγά Μπαρνς-Φίσερ και θα 'ταν καλός» (vid)

bet365

O JR Σμιθ βόλταρε στους δρόμους τους Λος Άντζελες, το σκανδαλοθηρικό TMZ τον ρώτησε για την κόντρα Μπαρνς-Φίσερ κι εκείνος έπεσε στην παγίδα του, αφού... απάντησε.

Η κόντρα τους έγινε θέμα τον περασμένο Οκτώβριο μετά την εισβολή του Ματ Μπαρνς των Γκρίζλις στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στο Λος Άντζελες, με την οποία πια διατηρεί σχέση ο μέχρι πρότινος προπονητής των Νικς, Ντέρεκ Φίσερ. Ακολούθησε... κλωτσοπατινάδα σε κάμποσα δωμάτια, η τιμωρία του πρώτου για 2 αναμετρήσεις και δηλώσεις επί δηλώσεων. Ακόμη κι απ' τον JR Σμιθ των Καβαλίερς, ο οποίος... ανακρίθηκε στη βόλτα του στην πόλη, όπου βρέθηκε για την αναμέτρηση με τους Λέικερς (108-120).

«Ποιον θα διάλεγες, αν ήταν videogame;» η ερώτηση, αρκετά διπλωματική, αλλά όχι και τόσο αδιάφορη η απάντηση, αφού, παρότι δεν ξέρει ποιον θα διάλεγε, είναι σίγουρος πως «θα 'ταν καλός καβγάς» και «θα 'θελα να τον δω».

Αν τα... τσακάλια του διαδικτύου δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, όλο και κάποιος θα πήρε... ασίστ και θα ετοιμάσει ένα πρόχειρο δείγμα.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός.

 

NBA Τελευταία Νέα