Κόροιβος: Ενίσχυση με Κόβατς!

Φάνης Παναγιώτου
Κόροιβος: Ενίσχυση με Κόβατς!

bet365

Ο Κόροιβος ενισχύεται με τον Μίρκο Κόβατς για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο πολύπειρος Σέρβος αγωνίζεται ως small forward και διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου:

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μίρκο Κόβατς μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Την 1η Μαρτίου ο Σέρβος σμολ φόργουορντ έγινε 33 ετών (γεννημένος το 1983) και η ομάδα μας θα αποτελέσει τον 9ο σταθμό της επιτυχημένης μπασκετικής του διαδρομής. Πρόκειται για παίκτη με μεγάλη εμπειρία και υψηλή ποιότητα, μέλος της μεγάλης των "πλάβι" σχολής.

Τον Κολοσσό αντιμετωπίζει o Kόροιβος στο πλαίσιο της Basket League. Στο 1.57 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να επιβληθούν οι γηπεδούχοι.

Έχει ύψος 1.99μ. και καλύπτει τη θέση "3", έχοντας μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πρόσφατα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με τη φανέλα της Πιτέστι, ενώ πέρυσι ήταν στην ίδια χώρα, παίζοντας στην Κραϊόβα και αναδείχτηκε σε καλύτερο σουτέρ τριών πόντων του πρωταθλήματος.

Είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της χώρας του και έχει αναδειχθεί κατά το παρελθόν τρεις φορές πολυτιμότερος παίκτης του σερβικού πρωταθλήματος. Προέρχεται από τη μεγάλη Παρτιζάν, με την οποία είχε διαπρέψει στα πρώτα του βήματα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα