Πληρώνει... καλά ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Πληρώνει... καλά ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός!
Εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Euroleague.

O φορμαρισμένος Παναθηναϊκός θα ψάξει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι κι η νίκη του πληρώνει 2.05! Όποιος, όμως, πιστεύει στους Σέρβους, μπορεί να κάνει παίχνίδι με τον άσο στο 1.85 ή με τη νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο που τιμάται στο αρκετά υψηλό 2.40!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά των παικτών. Στο 1.85 το over 9.5 του Νικ Καλάθη, σε ίδια απόδοση το over 13.5 του πολύ καλού το τελευταίο διάστημα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Από την άλλη, εκείνοι που ξεχωρίζουν για τους γηπεδούχους είναι οι Μίλερ & Ζίρμπες, βασικοί άξονες του παιχνιδιού του Ερυθρού Αστέρα τη φετινή σεζόν.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Λιθουανία. Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να είναι το απόλυτο φαβορί και τη νίκη τους με περισσότερους από 10.5 πόντους να πληρώνει 2.05. Αν κάποιος, όμως, περιμένει να γίνει η έκπληξη, δεν έχει παρά να εμπιστευτεί τον άσο για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε απόδοση 4.60!

Συνέχεια με τον τουρκικό εμφύλιο για τον Όμιλο του Παναθηναϊκού. Η Νταρουσάφακα θα υποδεχτεί την Εφές σε μία κομβικής σημασίας αναμέτρηση, με τον άσο στο υψηλό 2.45 και το διπλό στο 1.60. Το line όσον αφορά στο under/over έχει τοποθετηθεί στους 152.5 πόντους, ενώ υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών επιλογών, με τα ειδικά των παικτών να ξεχωρίζουν. Πόσους πόντους θα σημειώνει ο Σκότι Ουίλμπεκιν; Στους πόσους θα σταματήσει ο Τόμας Ερτέλ;

Φινάλε με... ματσάρα στη Βαρκελώνη! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Όμιλο του Ολυμπιακού, με τον άσο να βρίσκεται στο πολύ υψηλό 2.35 και το διπλό για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο 1.65. Όποιος εμπιστεύεται τους Καταλανούς μπορεί να κάνει παιχνίδι με τον άσο από ημίχρονο στο 3.30, ενώ υπάρχουν κι εναλλακτικές επιλογές με τα ειδικά των παικτών. Κάνε παιχνίδι με τους Άντε Τόμιτς, Τόμας Σατοράνσκι, Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς σε πολύ καλές αποδόσεις!