Γιόβιτς: «Άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Φάνης Παναγιώτου
Γιόβιτς: «Άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Ο Στέφαν Γιόβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να τα καταφέρει (11/03, 21:00/Novasports 2).

«Δεν είναι η ίδια ομάδα που κερδίσαμε στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε πολύ και άλλαξε πρόσωπο. Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι εντελώς διαφορετικό και πιο δύσκολο από αυτό του ΟΑΚΑ. Τα νέα αποκτήματα παίζουν πολύ καλά, ο Καλάθης είναι παίκτης που έπαιζε στο ΝΒΑ και ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Υπάρχει και ο Ραντούλιτσα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα έχουμε έναν στρατό οπαδών πίσω μας και περιμένω μια μεγάλη μάχη. Όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και με την ώθηση του κοινού θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα.

Στην «καυτή» έδρα του Ερυθρού Αστέρα, στο Βελιγράδι, δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός αύριο στην Euroleague. Στο 2.00 στη Mybet το διπλό των «πρασίνων».