Θετικός στην προοπτική των Νικς ο Χάουαρντ!

Θετικός στην προοπτική των Νικς ο Χάουαρντ!

Θετικός στην προοπτική των Νικς ο Χάουαρντ!

bet365

Ναι μεν η φετινή προσπάθεια των Χιούστον Ρόκετς βρίσκεται ακόμα σ' εξέλιξη, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, όμως, ασχολούνται αρκετά με το μέλλον του Ντουάιτ Χάουαρντ.

Όπως έγινε γνωστό, το περιβέλλον του «Σούπερμαν» γνωρίζει πως ο Χάουαρντ θα ήταν θετικός στην προοπτική των Νικς. Εξάλλου, το μέλλον στους Χιούστον Ρόκετς μοιάζει αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι αποτελεί βασικό άξονα της ομάδας.

Τώρα, το ερώτημα είναι αν στη Νέα Υόρκη ενδιαφέρονται. Και το λέμε αυτό διότι το καλοκαίρι που μας πέρασε οι Νικς υπέγραψαν έναν υψηλό συμβόλαιο με τον Ρόμπιν Λόπεζ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, όπως και το γεγονός ότι ο Καρμέλο Άντονι αγωνίζεται πλέον κυρίως ως «4άρι».

Υπάρχει, λοιπόν, χώρος για τον Χάουαρντ, με δεδομένο μάλιστα πως φέτος πραγματοποιεί μία εκ των χειρότερων σεζόν του ever;

Ο σέντερ των Ρόκετς μετάει 14.9 πόντους και 12 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ωστόσο είναι επίσης σίγουρο πως όταν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. πέρυσι πήρε μέρος μόλις σε 41 ματς), ανήκει στους κορυφαίους ψηλούς της λίγκας! Επομένως, εκείνοι που καλούνται να ζυγίσουν τα δεδομένα είναι οι Νικς, αφού υπάρχουν αρκετά "υπέρ", αλλά κι ορισμένα "κατά" στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα