Στους Texas Legends τελικά ο Τσίλντρες

Gazzetta team
Στους Texas Legends τελικά ο Τσίλντρες

bet365

Ο Τζος Τσίλντρες είχε ανακοινώσει εδώ και μερικές ημέρες πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBDL, ευελπιστώντας να επιστρέψει ξανά στο ΝΒΑ, όμως το όνομα της ομάδας δεν είχε γίνει γνωστό, με τους Τexas Legends να ανακοινώνουν την Τρίτη (8/3) την απόκτησή του.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες είχε γνωστοποιήσει εδώ και κάποιες ημέρες την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στη D-League του ΝΒΑ, με τους Texas Legends να επισημοποιούν την Τρίτη (8/3) την συμφωνία τους με τον 33χρονο Αμερικανό.

Ο Τσίλντρες αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αυστραλία, μετρώντας 21 πόντους, 7,9 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,7 τάπες κατά μέσο όρο με τους Σίντεϊ Κινγκς και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, ελπίζοντας με τις εμφανίσεις του να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας από το ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα