Mirotank και στο ΤΟΡ 16

Mirotank και στο ΤΟΡ 16

Γιάννης Ράμμας
Mirotank και στο ΤΟΡ 16
Ο Παναθηναϊκός σαρώνει στο πέρασμά του τον τελευταίο καιρό, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πολύ περισσότερο και θα προσπαθήσει ν' ανοίξει το δρόμο της νίκης και με τον Ερυθρό Αστέρα. Διαβάσε στο gazzetta.gr για τον «Mirotank».

Ο Παναθηναϊκός άργησε να επιδείξει σταθερότητα στην Ευρωλίγκα, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα όχι. Πολύ πριν καν φτάσει να μετρά 5 διαδοχικές νίκες στο ΤΟΡ 16, ο 28χρονος Σέρβος σέντερ αποτελούσε σημείο αναφοράς κυρίως στην επίθεση. Η συνέπεια του ή αλλιώς η οικονομία του (πόντοι/χρόνος συμμετοχής) τον κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων της διοργάνωσης και προσφέρει στην ομάδα μία σίγουρη επιλογή κοντά στο καλάθι.

Δεν είναι τυχαίο πως ο «Mirotank» ολοκληρώνει μ' επιτυχία περισσότερες από 1 στις 2 προσπάθειες, έχοντας φτάσει να μετρά 7 διαδοχικές διψήφιες εμφανίσεις στη δεύτερη φάση (8/9 συνολικά). Συγχρόνως είναι και δεύτερος σε κερδισμένα φάουλ (45 έναντι 69 του Μάλκομ Ντιλέινι της Λοκομοτίβ Κουμπάν) σ' αυτές τις 9 αγωνιστικές, γεγονός που καταδεικνύει πως δύσκολα μπορεί κάποιος να τον σταματήσει.

Ρίξτε μία ματιά στα πεπραγμένα του κι ενώ πλησιάζει η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (11/3, 21:00/novasports 2) στην Kombank Arena του Βελιγραδίου, η οποία είναι απ' τις πλέον κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, αφού θα κρίνει κατά πόσο θα 'ναι σε θέση να πιέσει για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs: