ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ερυθρόλευκη» προπόνηση για τα παιδιά του One Team (pics)

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε σχολείο του Πειραιά και προπόνησε τα παιδιά. 

«Ερυθρόλευκη» προπόνηση για τα παιδιά του One Team (pics)

Την ευκαιρία να προπονηθούν από την ομάδα των αντιπροσώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, είχαν σήμερα οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.

Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκας, One Team πέρασαν ένα πρωινό με πολλές ασκήσεις παιγνιώδους μορφής, μπασκετικές δοκιμασίες αλλά και πολύ παιχνίδι, καθοδηγούμενοι από τους προπονητές τους.

Στο πρόγραμμα που ακολουθούν κάθε φορά τα παιδιά δίνεται έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων κινητικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την ηλικία τους αλλά και την φυσική τους κατάσταση, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται συγκεκριμένες δοκιμασίες ως μορφή αξιολόγησης και προόδου. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, τα παιδιά στο τέλος έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τους προπονητές τους διάφορα θέματα που βοηθούν στη καλύτερη κοινωνικοποίησή τους, αλλά και να αναπτύξουν τις απόψεις τους σχετικά με ανθρώπινες αξίες και συμπεριφορές.

H KAE Ολυμπιακός και οι παίκτες της ομάδας είναι δίπλα στα παιδιά και προσπαθούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας τους.