O Παναθηναϊκός ήθελε, ο Ερυθρός Αστέρας αρνήθηκε

O Παναθηναϊκός ήθελε, ο Ερυθρός Αστέρας αρνήθηκε
O Παναθηναϊκός ζήτησε 200 εισιτήρια από τον Ερυθρό Αστέρα για την προσεχή αναμέτρηση (11/3, 21:00), ωστόσο η ομάδα του Βελιγραδίου αρνήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Η επιθυμία του κόσμου του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσει από την «Kombank Arena» την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν έντονη. Έτσι, η «πράσινη» ΚΑΕ απέστειλε αίτημα στην ομάδα του Βελιγραδίου προκειμένου να την προμηθεύσει με 200 εισιτήρια, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, υπογραμμίστηκε να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Βελιγράδι ούτε όσοι έχουν στη διάθεσή τους εισιτήρια.

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Τη Δευτέρα 7/3/2016 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή της προς τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αιτήθηκε 200 εισιτήρια προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία των οπαδών της ομάδας που θέλουν να της συμπαρασταθούν στον αγώνα της Παρασκευής (11/3) στο Βελιγράδι.

Η απάντηση από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, κατόπιν σχετικής εισήγησης της αστυνομίας που χαρακτήρισε τον αγώνα "υψηλού κινδύνου", ήταν αρνητική.

Παράλληλα υπογραμμίστηκε να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Βελιγράδι οπαδοί που δεν έχουν στη διάθεσή τους εισιτήριο για τον αγώνα».