«Ζούμε το όνειρό μας»

Gazzetta team
«Ζούμε το όνειρό μας»

bet365

Ο Φάρος Κερατσινίου θα δώσει κόντρα στον Παναθηναϊκό το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του κι ο αρχηγός της ομάδας, Ανδρέας Παπαδόπουλος, με τον coach Ανδρέα Πολέμη μίλησαν για τον τελικό του Κυπέλλου (06/03, 17:30/Novasports 2).

«Ευχαριστούμε όλους για τη φιλοξενία. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Δεν είναι τυχαία η παρουσία μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και ζούμε το όνειρο μας», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, αρχηγός του Φάρου Κερατσινίου, στη συνέντευξη Τύπου του τελικού.

Ο coach της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με έξι ευρωπαϊκά. Πριν έξι χρόνια ήμασταν στην δεύτερη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Όπως είπε και ο Ανδρέας ζούμε το όνειρό μας. Φτάσαμε εδώ με πολύ πάθος και ομόνοια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και την διοίκηση που έχει την αμέριστη συμπαράσταση. Όσον αφορά το παιχνίδι, θέλουμε να ζήσουμε και αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι ο Φάρος δεν ήρθε τυχαία εδώ».

Για το εάν ο Φάρος πέτυχε τον στόχο του, είπε: «Το κίνητρο είναι το ίδιο που βρήκαμε παίζοντας στο Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι το βλέπαμε διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Είναι ενισχυμένος. Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θέλουμε να τις παίξουμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε πως φτάσαμε τυχαία εδώ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα