Κι οι... παραμένοντες έχουν ψυχή

Κι οι... παραμένοντες έχουν ψυχή

Γιάννης Ράμμας
Κι οι... παραμένοντες έχουν ψυχή
Ο Έλιοτ Ουίλιαμς ξεχωρίζει στη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά κι οι Πάβλοβτς & Κούζμιτς με τον επαγγελματισμό τους. Το gazzetta.gr γράφει για τους... παραμένοντες, οι οποίοι εν τέλει βοηθούν στο ροτέισιον.

Η ήττα απ' τον Ολυμπιακό (80-66 στις 25/1) και πολύ περισσότερο ο τρόπος είχαν προκαλέσει αναστάτωση στον Παναθηναϊκό και καταστήσει αναγκαία κι άμεση την ενίσχυση εν όψει συνέχειας εντός κι εκτός συνόρων, οι Πάβλοβιτς & Κούζμιτς φέρονταν με το ένα πόδι στην έξοδο, αλλά αμφότεροι όχι μόνο παραμένουν παρά τις υπογραφές των Χέινς, Ουίλιαμς & Χάντερ κατά σειρά, έχουν συμμετοχή και προσφορά στην εντυπωσιακή πορεία έκτοτε.

Χαρακτηριστικό της εμπιστοσύνης του Σάσα Τζόρτζεβιτς προς αυτούς είναι πως μετρούν 3/4 & 4/5 παρουσίες στην αρχική 5άδα στις μετέπειτα αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα, αρκετά μεγάλο χρόνο τηρουμένων των αναλογιών κι αποδεικνύονται άκρως οικονομικοί... με όλες τις έννοιες.

Με τους άλλοτε NBAers να βοηθούν, ο Παναθηναϊκός μόλις πανηγύρισε και πέμπτη διαδοχική νίκη (58-76 επί της Ουνικάχα στο Martin Carpena) στο ΤΟΡ 16 κι απομένει να φανεί μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει. Με παλιούς και νέους μαζί. Ανάμεσά τους κι οι Πάβλοβιτς & Κούζμιτς.

Ρίξτε μία ματιά στη στατιστική τους στην Ευρωλίγκα μετά απ' όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι «αιωνίων»:


* Σε παρένθεση ο συνολικός μέσος όρος στη διοργάνωση
** +/- αφορά το επιμέρους σκορ με τον παίκτη στο παρκέ