Στηρίζει Ιβάν και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Στηρίζει Ιβάν και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στηρίζει Ιβάν και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της τόνισε πως συντάσσεται στο πλευρό της ΠΑΕ και του Ιβάν Σαββίδη στην προσπάθεια που κάνουν για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανακοίνωση στήριξης και από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συντάσσεται στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του κ. Ιβάν Σαββίδη και συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες που κάνουν, αλλά και σε όλες τις ενέργειες που προτίθενται να πραγματοποιήσουν για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό.

Στο ξεκίνημα αυτού του δύσκολου δρόμου ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πολλούς συμμάχους.

Καλούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, να συνταχθούν με τις ενέργειες του κ. Σαββίδη και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του συλλόγου μας μέχρι και σήμερα, σε αυτά τα 90 χρόνια ιστορίας, τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όλους τους μεγάλους αγώνες, εντός και εκτός γηπέδου, τους κερδίσαμε με τεράστια προσπάθεια, πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή και μόνο όταν ήμασταν όλοι μαζί και ενωμένοι.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ δηλώνει την συμπαράστασή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στο δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα που έχουν ξεκινήσει ώστε να μπει τέλος στην σήψη και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει φτάσει η στιγμή για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί οι θεσμικοί εκπρόσωποι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αυτό που απαιτούν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες φίλαθλοι: Την άμεση απονομή δικαιοσύνης και τη δημιουργία συνθηκών ισονομίας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Συλλόγου, υπογραμμίζει ότι θα συμπορευθεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το νικηφόρο τέλος της μεγάλης προσπάθειάς της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Αντώνης Τσαλόπουλος

Πρόεδρος».

Best of internet