Euroleague: Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα στις 21:45

Euroleague: Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα στις 21:45
Ματς... τελικός για τον Ολυμπιακό, που απόψε (21:45/Novasports 2) υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ και ψάχνει πάση θυσία την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Οι ήττες σε Μόσχα και Βαρκελώνη έριξαν την ομάδα του Πειραιά στο 3-5 και πλέον κάθε ματς είναι τελικός. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα (21:45/Novasports 2), η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία κι έχει ρεκόρ 6-2.

Το ματς σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο κι οι «ερυθρόλευκοι» -μεταξύ άλλων- θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας. Μάλιστα, αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πανηγυρίσει δύο φορές.

Μεγάλη μάχη στο ΣΕΦ με φόντο την πρόκριση στους «8» της Euroleague! Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ολυμπιακός - Λαμποράλ, και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Στο... καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν ξανά στον τραυματία Ματ Λοτζέσκι, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεση του τον Χακίμ Ουόρικ, ο οποίος αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη, το σημαντικότερο πρόβλημα της Λαμποράλ Κούτσα ακούει στο όνομα "Γιάννης Μπουρούσης". Ο διεθνής σέντερ κάνει φοβερή χρονιά (14.1π., 9.5ρ.), ταλαιπωρείται, όμως, από μία θλάση κι είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ...
*Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 13 από τα 14 τελευταία ματς του στη Euroleague.
*Ο Ντάνιελ Χάκετ μετράει 7 σερί εύστοχα τρίποντα στις τελευταίες τέσσερις συμμετοχές του στη διοργάνωση.
*Ο Ντάριους Άνταμς έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 13 τελευταία ματς του στη Euroleague.
*Ντάρκο Πλάνινιτς (Ολυμπιακός) και DJ Στρόμπερι (Ολυμπιακός) ήταν συμπαίκτες στην Τσιμπόνα τη σεζόν 2013-14.

«Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο παρκέ, συγκεντρωμένοι, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να στηρίξουμε το πλάνο μας, πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει. Δουλέψαμε τις αδυναμίες μας. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη και περιμένω απ” όλους μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας», ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Είναι μία ομάδα που παίζει αρκετά δυναμικά και της αρέσει να απλώνει την άμυνά της σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναφερόμενος στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.