Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Ο Παναθηναϊκός, ο Φάρος Κερατσινίου και η ΕΟΚ ενημέρωσαν για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6/3, 17:30).

Ο τελικός του Κυπέλλο Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ κι οι ομάδες του τελικού, όπως κι η ΕΟΚ ενημέρωσαν για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (2/3) η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (6/3, 5.30μ.μ.).

Λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας του Υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την υποχρεωτική αναγραφή του ΑΜΚΑ σε αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σεβόμενη το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της παραχώρησε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία της για την έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων.

Σημειώνεται πως όλα τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ.

Κλείστε τη θέση σας για τον τελικό από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με ωράριο λειτουργίας την Πέμπτη (3/3) και την Παρασκευή (4/3) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Για τη διευκόλυνση του κοινού τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σάββατο (5/3) από τις 11π.μ. μέχρι τις 5μ.μ.».

Η ανακοίνωση του Φάρου Κερατσινίου: «Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου σας ανακοινώνει ότι το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή στις 6 Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κοστίζει 15 ευρώ. Τα παιδιά έως 7 ετών δεν πληρώνουν.Στέλνετε έως ΑΥΡΙΟ(ΤΡΙΤΗ 1/3) το βράδυ τα στοιχεία σας:ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ στο: [email protected] για ένα εισιτήριο».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «O41ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ! Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 6 Μαρτίου (17.30) στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Φάρος-Παναθηναϊκός. Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε τη θέση σας στο γήπεδο μέσω ίντερνετ κάνοντας κλικ εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/41os-telikos-kypellou-elladas-mpasket/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων έχει αλλάξει και βάσει της σχετικής νομοθεσίας, θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας και στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

Public, 7Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt
Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σaβ: 09:00 - 20:00) - Τυπώνοντας το εισιτήριο σας σε μορφή Α4 χαρτί PDF και για την είσοδο σας στο Γήπεδο θα πρέπει να κόβετε το κάτω μέρος που είναι το Barcode για την τοποθέτηση στο Τουρνικέ του γηπέδου.

Τηλεφωνικά στο 11876».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα