Ήθελε να γίνει ανταλλαγή στους Μπακς ο Χάουαρντ

Ήθελε να γίνει ανταλλαγή στους Μπακς ο Χάουαρντ

Ήθελε να γίνει ανταλλαγή στους Μπακς ο Χάουαρντ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήθελε να γίνει ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος δήλωσε πως ήθελε να γίνει ανταλλαγή στο Μιλγουόκι πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Ο θηριώδης σέντερ των Ρόκετς, που πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα του φέτος, εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφο πως θα ήθελε να παίξει στο Μιλγουόκι.

«Ήθελα να έρθω στο Μιλγουόκι κατά τη διάρκεια του trade deadline. Θα ερχόμουν, αλλά ήθελαν να υπογράψω πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας μετά το τέλος της σεζόν», είπε ο Χάουαρντ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα... δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο με τους Μπακς το καλοκαίρι, εάν και εφόσον του γίνει πρόταση, ο Χάουαρντ απάντησε αινιγματικά.

«Μου αρέσει το Μιλγουόκι. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

Μπορεί το Μιλγουόκι να μην είναι και η πιο... «πιασάρικη» αγορά για έναν σταρ όπως ο Χάουαρντ, ωστόσο η ομάδα των Μπακς έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά από άποψη προοπτικής ρόστερ, κάτι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.