Γιαννόπουλος: «Στόχος μας τα playoffs»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γιαννόπουλος: «Στόχος μας τα playoffs»

Γιαννόπουλος: «Στόχος μας τα playoffs»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στο blog του στον στόχο των playoffs για το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έξι αγωνιστικές απέμειναν μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φτάνοντας σιγά-σιγά προς το τέλος. Μία διαδρομή, που όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Εμείς ξεκινήσαμε μέτρια αλλά με ένα εξαιρετικό β’ γύρο καταφέραμε να διαγράψουμε την κακή παρένθεση…

Τώρα, έξι “στροφές” πριν το τέλος θέλουμε να κάνουμε πράξη τον στόχο που είχαμε βάλει εξ αρχής. Αυτόν των πλέι οφ. Όμως, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, τηρώντας κάθε λέξη και πλάνο των προπονητών μας. Αυτό μας έχει οδηγήσει μέχρι εδώ και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Όμως, όπως λέμε κάθε φορά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για αυτό εστιάζουμε μόνο στο αυριανό ματς απέναντι στον Κόροιβο και τίποτα παραπάνω. Η νίκη είναι μονάχα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Πόσο μάλλον όταν παίζουμε εντός έδρας. Το κλειστό του Ρεθύμνου και οι φίλαθλοι μας δίνουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε έχοντας ηττηθεί μόνο από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το θετικό σερί και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Όσον αφορά στον Κόροιβο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και όπως σε κάθε ματς εντός των “τειχών” να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας, κατακτώντας τη νίκη που αρχικά θα μας εξασφαλίσει την παραμονή και θα μας δώσει το δικαίωμα να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω».

Best of internet