«Διαμαντίδης οε, οε, οε»! (vid)

«Διαμαντίδης οε, οε, οε»! (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
«Διαμαντίδης οε, οε, οε»! (vid)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετράει αντίστροφα για να κρεμάσει την φανέλα του και κάθε φορά που περνάει στο παρκέ οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνουν προσπάθεια να τον... μεταπείσουν! Όπως το βράδυ της Πέμπτης (25/2)!

«Δεν το σκέφτομαι περισσότερο, είναι ειλημμένη απόφαση. Θέλω να παίξω έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής πάνω απ' όλα και μετά άμα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου την ομάδα. Σίγουρα αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο ή τίτλους αυτό θα είναι το καλύτερο τέλος για μένα». Αυτά είναι τα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη στις 2 Σεπτεμβρίου στην εφημερίδα «Πράσινη» που έκαναν κάθε φίλο του μπάσκετ να μελαγχολήσει!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι πάντα συνειδητοποιημένος για τις αποφάσεις που παίρνει και συμπαίκτες και συνεργάτες από τότε προσπαθούν... άδικα να του αλλάξουν τη γνώμη.

«Είναι πρόκληση για μένα να μην τον αφήσω να σταματήσει το μπάσκετ», έχει δηλώσει αρκετές φορές ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. «Θα λυπηθώ αν σταματήσει να παίζει μπάσκετ, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του», ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα της Nova.

Aκόμα κι όταν συμπλήρωσε τις 500 συμμετοχές στην Α1... όλοι του ευχήθηκαν να τις χιλιάσει. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Το βράδυ της Πέμπτης (25/2) οι φίλοι των «πρασίνων» γέμισαν για ακόμα μία φορά το ΟΑΚΑ για να δουν ξανά στο παρκέ - ίσως για τελευταία φορά - τον Δημήτρη Διαμαντίδη ν' αγωνίζεται απέναντι στον «Ζοτς» που παρέα έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία στον Παναθηναϊκό.

Στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης περνάει για πρώτη φορά στο παρκέ και... σεισμός! Οι φωνές των φιλάθλων για τον αρχηγό των «πρασίνων» έκαναν το ΟΑΚΑ να τρέμει... σαν να του λένε να μην σταματήσεις ποτέ το μπάσκετ!