Δημιουργεί πρόβλημα στην 2k ο Κάρι

Δημιουργεί πρόβλημα στην 2k ο Κάρι

Δημιουργεί πρόβλημα στην 2k ο Κάρι

bet365

Εδώ και αρκετά χρόνια τα παιχνίδια NBA 2k αποτελούν τους καλύτερους προσομοιωτές του ΝΒΑ που θα συναντήσει κανείς σε video games, ωστόσο ο Στεφ Κάρι τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραγωγοί του παιχνιδιού αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο να μεταφέρουν τα όσα κάνει ο Κάρι στο παρκέ στην πραγματικότητα στην... εικονική πραγματικότητα.

«Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ακόμη ψάχνουμε τρόπους να μεταφράσουμε καλύτερα το παιχνίδι του στην πραγματικότητα μέσα στο 2k. Πραγματικά σπάει όλους τους κανόνες του παιχνιδιού μας όταν πρόκειται για το σουτ του. Έχει γίνει πρόβλημα στον κόσμο των video games, καθώς τόσα χρόνια προσπαθούμε να περάσουμε στους χρήστες τη λογική πως κάποια σουτ θα μπαίνουν πιο εύκολα από τα άλλα», τονίζει άνθρωπος της παραγωγής του παιχνιδιού.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί ο Κάρι να είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο παιχνίδι, ωστόσο στην πράξη δεν έχει το impact που έχουν παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Κέβιν Ντουράντ.

Η ατάκα «αυτά δε γίνονται ούτε στο playstation» αποκτά τελείως κυριολεκτική σημασία στην περίπτωση του Κάρι, ο οποίος έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να ευστοχήσει από οποιοδήποτε σημείο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Κάρι της πραγματικότητας είναι πολύ καλύτερος από τον Κάρι στα video games.

 

NBA Τελευταία Νέα