Κοντά σε Ουόρικ ο Ολυμπιακός (vids)

Κοντά σε Ουόρικ ο Ολυμπιακός (vids)

Gazzetta team
Κοντά σε Ουόρικ ο Ολυμπιακός (vids)
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χακίμ Ουόρικ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων του ΤΟΡ 16.

Ο 33χρονος Αμερικανός σέντερ που αγωνίζεται στην Αυστραλία και την Μέλμπουρν ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με την τουρκική Τόφας, ωστόσο ο Ολυμπιακός αύξησε την προσφορά του και είναι πολύ κοντά στο να «κλέψει» την υπογραφή του.

Συνολικά ο Ουόρικ έχει αγωνιστεί σε 526 παιχνίδια στο ΝΒΑ μετρώντας κατά μέσο όρο 9,4 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Έγινε ντραφτ από τους Μέμφις Γκρίζλις τη σεζόν 2005-06 στον πρώτο γύρο, παρέμεινε στις «αρκούδες» για 4 σεζόν και στη συνέχεια έφυγε για τους Μιλγουόκι Μπακς. Στους Μπακς πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2009-10, πριν γίνει ανταλλαγή στους Σικάγο Μπουλς.

Το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους με τους Φοίνιξ Σανς, ενώ η τελευταία του σεζόν στο ΝΒΑ ήταν με τη φανέλα των Σάρλοτ Μπόμπκατς (τότε).

Η 8ετής παρουσία του στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια πέρασε έναν χρόνο στην Κίνα και τους Liaoning Flying Leopards, πριν έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της τουρκικής Κόνιασπορ.

Η τρέχουσα σεζόν τον βρήκε στην Αυστραλία και την Μέλμπουρν, με την οποία είχε καλή παρουσία και αναδείχθηκε κορυφαίος έκτος παίκτης της σεζόν.

Πηγή: basketball-reference.com