O πιτσιρικάς που του «υποκλίθηκε» όλο το ΝΒΑ (vid)

Αντωνία Σπανού
O πιτσιρικάς που του «υποκλίθηκε» όλο το ΝΒΑ (vid)

bet365

Ο πιτσιρικάς ονομάζεται Ντεμάρζε και είναι φανατικός με την γυμναστική. Με την βοήθεια της Ellen DeGeneres πήγε στο All Star Game και κέρδισε το ενδιαφέρον όλων των παικτών. Αποκορύφωμα το αυτόγραφο που του ζήτησε ο Στεφ Κάρι!

Ο Ντεμάρζε είναι ένας πιτσιρικάς, που έχει ξεχωρίσει η πασίγνωστη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres.

Με την βοήθεια της και ξέροντας ότι το πάθος του μικρού είναι η γυμναστική του έκανε ένα δώρο και τον έστειλε στο All Star Game που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Εκεί, ο Ντεμάρζε κατάφερε να μιλήσει με όλα τα «αστέρια» του ΝΒΑ και να τους εντυπωσιάσει με το πάθος και την προσωπικότητα του.

Ο πιτσιρικάς με το πάσο περασμένο στον λαιμό μπήκε στις συνεντεύξεις και έδωσε το δικό του σόου, εντυπωσιάζοντας τους παίκτες.

Ιδιαίτερη ήταν η συνομιλία του με τον Κάρι, αφού μαζί έκαναν όλους τους πανηγυρισμούς του σταρ των Γουόριορς, με τον Ντεμάρζε να να κερδίζει τον Κάρι σε κάμψεις και τελικά να... αναγκάζει τον παίκτη να πάρει του ζητήσει αυτόγραφο!

Σειρά είχε ο Λεμπρόν, ο οποίος δέχτηκε ερώτηση για τα κατορθώματα του, λέγοντας στον Ντεμάρζε ότι τον ρώτησε πιο ενδιαφέροντα πράγματα απ' ότι όλοι οι δημοσιογράφοι.

Φυσικά, δεν έλειψε ούτε η συνομιλία με τον Κόμπι Μπράιαντ, όπου ο Ντεμάρζε δήλωσε ότι το πιθανότερο είναι να σπάσει το ρεκόρ του «Black Mamba», με τον θρύλο των Λέικερς να χαμογελάει με το πάθος του πιτσιρικά.

Η βραδιά έκλεισε με τον νεαρό να γίνεται βοηθός προπονητή στον πάγκο με τους celebrities και να δίνει το δικό του σόου, αφού μπήκε να παίξει και δεν τον άφησαν!

Απολαύστε τον απίστευτο πιτσιρικά:

 

NBA Τελευταία Νέα