Σερέλης: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σερέλης: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως μπορεί να έχασαν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα και να έδωσαν δικαίωμα στον Κολοσσό να επιστρέψει, ωστόσο ήρθε η σημαντική νίκη.

Ο τεχνικός του Λαυρίου ανέφερε για τη νίκη επί του Κολοσσού: «Σήμερα ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, θεωρώ ότι τα δύο παιχνίδια που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα μας βοηθήσανε πάρα πολύ διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό και πολύ καλοί με το Ρέθυμνο. Είχαμε ρυθμό σήμερα και ήταν καλό αυτό στην αρχή του παιχνιδιού. Ξέφυγε αρκετά το παιχνίδι στο σκορ πήγαμε περίπου 20 πόντους μπροστά και στην ουσία με την άμυνα που έπαιξε ο Κολοσσός το zone press που τελείωνε σε ζώνη εκεί πέρα βιαστήκαμε να εκτελέσουμε χάσαμε κάποια σουτ τα κάναμε γρήγορα και χάσαμε την συγκέντρωση μας στην άμυνα και δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό που είναι καλή ομάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Συν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την ομάδα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα έχει το βάρος να παίζει για να παραμείνει στην κατηγορία και στο πίσω μέρος του μυαλού των παιχτών υπάρχει πάντα αυτό, οπότε όταν τελειώνει το παιχνίδι και κάτι δεν πάει καλά μπορεί αυτό να σε αγχώσει. Όμως τέλος καλό όλα καλά,, φάνηκε και λίγο η κούραση με τον τρόπο που παίζουμε εμείς πιέζοντας αρκετά και κυνηγώντας σε όλο το γήπεδο, στο τρίτο αυτό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο μας βγήκε και μία κούραση η οποία είναι φυσιολογική.

Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό νομίζω ότι είναι καλό που έχουμε τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα το χρειαζόμαστε να είχαμε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, για να μην είναι παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσεις και στην συνέχεια την διακοπή για να ξεκουραστούμε και να παίξουμε πιστεύω το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος για εμάς με τον Αρκαδικό εδώ στο Λαύριο. Με την ευκαιρία να πω πως ο κόσμος όπως μας βοηθάει σε όλα τα παιχνίδια τον περιμένουμε ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν έπρεπε να γεμίσει μία φορά το γήπεδο εδώ θα έπρεπε να ήταν ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να είναι στις 12 Μαρτίου με τον Αρκαδικό, είναι πιο σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος πιστεύω για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις ομάδες που μας καταδιώκουν».

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης από την πλευρά των παικτών: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι σήμερα τελικός. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Φανήκαμε πολύ σοβαροί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού πήραμε μία διαφορά και κάναμε μία μεγάλη νίκη που θα είναι πολύ χρήσιμη για την συνέχεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που για άλλη μία φορά γέμισε το γήπεδο και ήταν ο 6ος παίχτης της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα