Πρίφτης: «Ευτυχώς κερδίσαμε»

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πρίφτης: «Ευτυχώς κερδίσαμε»

Ανακουφισμένος που η ομάδα του έφυγε από την Καβάλα με τη νίκη εμφανίσθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του Άρη.  

Πρίφτης: «Ευτυχώς κερδίσαμε»

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο... προβληματικό δεύτερο μέρος της ομάδας, του, έδωσε συγχαρητήρια στον Στιβ Γιατζόγλου, ενώ ευχαρίστησε και την διοίκηση της Καβάλας για τη βράβευση πριν την έναρξη του ματς.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Καβάλα για την βράβευση, μια ομάδα και μια πόλη που αγαπώ πολύ. Οφείλω πολλά στην ομάδα και τον πρόεδρό της, τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε ο, τι έχω καταφέρει τα τελευταία 6 χρόνια. Θέλω να τον ευχαριστήσω, αλλά και την πόλη που είναι μια μεγάλη αγκαλιά», είπε αρχικά.

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, στο δεύτερο μέρος ήμασταν προβληματικοί στην επίθεση. Συγχαρητήρια στον κόουτς Γιατζόγλου, γιατί με αρκετές ελλείψεις και προβλήματα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της Καβάλας αναγκαστικά την βάζει σε άλλο στιλ παιχνιδιού, με αλλαγές στην άμυνα και μακρινό σουτ και κάθετη κίνηση των παικτών της, που είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις. Είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που παίζει. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε», ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι.

Best of internet