Μάλτση: «Κάναμε υπερπροσπάθεια»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μάλτση: «Κάναμε υπερπροσπάθεια»

bet365

Η Εβίνα Μάλτση αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που στοίχισαν την ήττα της Ελλάδας από τις Ρωσίδες.

Η Ελληνίδα γκαρντ σκόραρε 22 πόντους, ωστόσο η Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τη Ρωσία αν και την άγγιξε.

Η Εβίνα Μάλτση μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα ανεφερε, «Σίγουρα, όταν παίζεις με την Ρωσία όλα είναι πολύ δύσκολα. Ο κόσμος είδε ότι κάναμε υπερπροσπάθεια. Πηδούσαμε σε άνισες μάχες. Ήμασταν μπροστά για 10 πόντους, αλλά το μπάσκετ είναι 40 λεπτά. Είναι κρίμα για εμάς. Η Εθνική είναι η ομάδα της καρδιάς μας και πονάει λίγο παραπάνω αυτή η ήττα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, κάναμε υπερπροσπάθεια. Κρίμα. Νομίζω ότι παίξαμε τη Ρωσία στα ίσια. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Έπρεπε να δικαιώσουμε τον κόσμο. Στη Ρωσία θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Τους αιφνιδιάσαμε. Πάμε να περάσουμε ως 2οι. Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους ομίλους. Όλα μετρούν, οι διαφορές, οι πόντοι. Όταν παίζεις με την Εθνική είναι όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Ειδικά όταν είναι ματς που πάει πόντος – πόντος και έχουμε τέτοιο κόσμο. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παιχνίδι για το οποίο ζεις. Είμαι προβληματισμένη από χθες. Είχα κλειστεί στο δωμάτιό μου, ήξερα τι θα γίνει. Αυτές είναι οι στιγμές του αθλητισμού. Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να προσέξουμε το ματς με την Ελβετία. Θα είναι δύσκολο. Θέλω να πιστεύω πως θα περάσουμε με νίκη από την Ελβετία. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε».

Αναφορικά με το επόμενο βήμα της Ζωής Δημητράκου, που ετοιμάζεται για το WNBA τόνισε πως, «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Ζωή, είναι ένα μεγάλο άλμα αυτό που πάει να κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι πάει να φτάσει εκεί. Παίζει μεγάλο ρόλο όταν παίζεις στο εξωτερικό. Παίρνεις εμπειρία. Και κάποιες κοπέλες που παίζουν στην Ελλάδα έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εκεί υπερτερούν οι μεγάλες ομάδες».

 

Τελευταία Νέα