Στα δικαστήρια FIBA και Ευρωλίγκα

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Στα δικαστήρια FIBA και Ευρωλίγκα
Η διαμάχη της Ευρωλίγκας με τη FIBA θα λυθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ύστερα από τις νομικές κινήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου.

Η Διεθνής Ομοσπονδία με την Ευρωλίγκα δε μπορούν να τα βρουν με τη συζήτηση κι έτσι αποφασίστηκε να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η κάθε μία υποστηρίζει τη δική της διοργάνωση, χωρίς να κάνει πίσω, κι έτσι η Ευρωλίγκα κατέθεσε μήνυση στη FIBA για παραβίαση των νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί διοργανώσεων

Να θυμίσουμε πως η FIBA είχε προτείνει τον Νοέμβριο να κάτσουν οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν οδήγησε πουθενά.

Η επίσημη τοποθέτηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας αναφέρει, «Μετά την αρνητική στάση τον Νοέμβριο του 2015 για να συνεργαστούμε, η Ευρωλίγκα επιβεβαίωσε με νομικές κινήσεις πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να μπει σε διάλογο μαζί μας ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.