Χωρίς σταματημό...

Αντωνία Σπανού
Χωρίς σταματημό...
Το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού είναι αυτό που ξεχωρίζει την 20η αγωνιστική, με πολλές «μάχες» σε όλα τα παρκέ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/2) της 20ης αγωνιστικής της Basket League περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι της Καβάλας με τον Άρη (17:00).

Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου υποδέχεται την ομάδα του Άρη σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα στην «μάχη» που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Kαβάλα και Αρης ανοίγουν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Στο 1.87 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να σημειώσουν οι δύο ομάδες 145 ή περισσότερους πόντους.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ταξιδεύει στην Καβάλα χωρίς απουσίες, με το βλέμμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Τη Κυριακή (21/2) η... αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με την Κηφισιά (17:00). Η ΑΕΚ μετά την επιβλητική της εμφάνιση στην Πάτρα, φιλοξενεί την Κηφισιά.

H ομάδα του Ζντοβτς θα παρουσιαστεί χωρίς τον Κατσίβελη, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ, και θα υποδεχθεί την Κηφισιά, που μετά την δύσκολη νίκη της κόντρα στην Καβάλα την προηγούμενη αγωνιστική θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να εδραιωθεί για τα καλά στην 5η θέση.

Την Κυριακή το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (17:00) στην PAOK Sports Arena.

Μετά από την κακή εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό, ο ΠΑΟΚ, χωρίς τον Βασιλειάδη και με αμφίβολο την Σχορτσανίτη, θέλει να ανακάμψει και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός ταξιδεύει για την Θεσσαλονίκη χωρίς απουσίες αφού ο Διαμαντίδης και ο Κούζμιτς τέθηκαν στην διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής συνεχίζεται με τους υπόλοιπους αγώνες την Δευτέρα (22/2). Στις 17:00 το Λαύριο φιλοξενεί τον Κολοσσό. Το Λάυριο θέλει να ξεπεράσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Ρέθυμνο και να δείξει ένα καλό πρόσωπο κόντρα στον φορμαρισμένο Κολοσσό.

Την ίδια ώρα τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν το Ρέθυμνο στο παιχνίδι της... τριετίας σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Φλεβαράκη. Το Ρέθυμνο, μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλει να πάρει και αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί τον Απόλλων Πάτρας (17:00) σε ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία για τους δύο μονομάχους. Η ομάδα του Αρκαδικού έκανε κάλεσμα στον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την κατάλληλη ώθηση στους παίκτες για αυτό το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Πάτρας.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την ΑΕΚ και να προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να νοιώθει πιο άνετα στον βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Κόροιβου κόντρα στον Ολυμπιακό (17:00). H ομάδα από την Αμαλιάδα θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και σίγουρα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους πρωταθλητές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (20/2)

17:00 Καβάλα – Άρης (Novasports 1)

Κυριακή (21/2)

17:00 AEK – Κηφισιά (Otesports 4)

17:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 3)

Δευτέρα (22/2)

17:00 Αρκαδικός - Απόλλων Πάτρας (Νovasports 1)

17:00 Κόροιβος – Ολυμπιακός (Novasports 2)

17:00 Τρίκαλα – Ρέθυμνο (Novasports 1)

17:00 Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου (Novasports 1)

Δείτε την βαθμολογία εδώ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα