Πρίφτης: «Δύσκολη αναμέτρηση στην Καβάλα»

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ 20/2 17:00

Πρίφτης: «Δύσκολη αναμέτρηση στην Καβάλα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης θεωρεί πως η αναμέτρηση στην Καβάλα (20/2, 17:00) θα είναι δύσκολη και θέλει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.

Πρίφτης: «Δύσκολη αναμέτρηση στην Καβάλα»

Ο τεχνικός της Καβάλας ανέφερε στο arisbc.gr: «Μας περιμένει μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, έχοντας τέσσερις νέους ξένους παίκτες σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, στο «Nick Galis Hall». Η εικόνα της Καβάλας το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή, εντός κι εκτός έδρας, και ειδικά στην Καλαμίτσα είναι πολύ επικίνδυνη για κάθε ομάδα.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε ενέργεια και ένταση στην άμυνα και να εμφανιστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάναμε στους πρόσφατους αγώνες μας. Τα ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».

Θα μπορέσει ο Αρης να περάσει εύκολα από την έδρα της Καβάλας. Στο 2.05 στην Interwetten, το ενδεχόμενο να επικρατήσει με δέκα ή περισσότερους πόντους.

Best of internet