Στρόμπερι: «Ήρθα για ομαδικούς τίτλους»

Στρόμπερι: «Ήρθα για ομαδικούς τίτλους»

Ο DJ Στρόμπερι μπορεί ν' αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής, ωστόσο τόνισε πως δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για προσωπικά βραβεία, αλλά για ομαδικούς τίτλους.  

Στρόμπερι: «Ήρθα για ομαδικούς τίτλους»

 

Ο 31χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο καλύτερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής και μίλησε στο esake.gr για τη διάκριση:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό;

«Για μένα δεν σημαίνει κάτι. Πραγματικά δεν σημαίνει κάτι ένα προσωπικό βραβείο. Θέλω να κερδίζω. Δεν είμαι εδώ για προσωπικά βραβεία, αλλά για ομαδικούς τίτλους. Αν στο τέλος της σεζόν η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα και εγώ δεν πάρω ούτε ένα βραβείο MVP θα είμαι ευτυχισμένος, εάν πάρω πολλά βραβεία MVP, αλλά όχι το πρωτάθλημα, θα είμαι αποτυχημένος».

- Η σεζόν πλησιάζει στην τελική ευθεία της. Ο Ολυμπιακός σε ποια κατάσταση βρίσκεται και τι μπορεί να διεκδικήσει;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για κάθε ματς, για κάθε προπόνηση και να δώσουμε τα πάντα ώστε να κρατήσουμε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό είναι που θέλουμε αυτή τη στιγμή. Μένουν ακόμη εφτά παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε εφτά νίκες, τίποτα λιγότερο».

- Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει εύκολο βράδυ. Σίγουρα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν, αλλά ακόμη και οι λεγόμενες «μικρές» ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ξακουστά στην Ευρώπη και χαίρομαι που είμαι στον Ολυμπιακό και αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Best of internet