Μαρκόπουλος Χ.: «Μας στενοχωρεί η ήττα»

ΑΡΗΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ 99-56

Μαρκόπουλος Χ.: «Μας στενοχωρεί η ήττα»

Μαρκόπουλος Χ.: «Μας στενοχωρεί η ήττα»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε πως η ήττα από τον Άρη τον στενοχωρεί πολύ, αλλά τόνισε πως πρέπει να συγκεντρωθούν στη συνέχεια.

Ο τεχνικός του Κόροιβου ανέφερε για την ήττα στη Θεσσαλονίκη: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα μας σεβάστηκε πάρα πολύ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις που είχε ένα τέτοιο δύσκολο ματς αν θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό. Εμείς πρέπει να δούμε και να αναλύσουμε πως γίνεται από τα δικά μας λάθη να έχουμε δεχθεί τριάντα πόντους. Να αναλύσουμε για ποιο λόγο δεν ήρθαμε να παίξουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι ώστε να ανταποκριθούμε στους επόμενους αγώνες που είναι πιο σημαντικοί για εμάς. μας στενοχωρεί πάρα πολύ η ήττα, αλλά μας στενοχωρεί περισσότερο γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς που δεν ξέρουμε πόσο σοβαροί είναι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε την επόμενη μέρα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στον Άρη και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο Αριστείδης Συνετός από την πλευρά του: «Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στο παιχνίδι. Μειονεκτούσαμε και σε επίθεση και σε άμυνα. Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Είμαστε μια καλή ομάδα, δουλεμένη και ίσως έπρεπε με καλύτερη άμυνα να μέναμε λίγο περισσότερο στο παιχνίδι. Ο Άρης βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και δίκαια νίκησε».

Best of internet