Ο Παναθηναϊκός πίνει… λουξ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» ΚΑΕ

Ο Παναθηναϊκός πίνει… λουξ

Ο Παναθηναϊκός πίνει… λουξ

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία «Λουξ Μαρλαφέκας» έκανε επίσημα γνωστή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:
 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Λουξ Μαρλαφέκας ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, που αφορά στην ομάδα Ανδρών αλλά και τις Ακαδημίες της ΚΑΕ, για την περίοδο 2015-2016.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, τα αναψυκτικά και χυμοί Λουξ θα είναι το επίσημο αναψυκτικό της πρώτης ομάδας καθώς και των ομάδων των Ακαδημιών τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στην στήριξη και επιτυχία της ομάδας αλλά και στο χτίσιμο της επόμενης γενιάς των Ελλήνων παικτών.

Ο κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος της Λουξ, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βρίσκεται στο πλευρό αυτής της σπουδαίας ομάδας και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά σε όλους τους παίκτες και παράγοντες καθώς και μία επιτυχημένη πορεία στηνΕυρωλίγκα και στην Ελληνική Basket League.

Η Λουξ, με μεγάλη χορηγική παράδοση, συνεχίζει να συμβάλει στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, προσφέροντας έμπρακτη στήριξη σε ιστορικές ομάδες και μικρούς και μεγάλους αθλητικούς συλλόγους και ευελπιστεί να προωθεί την ενεργή ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.

Best of internet