Πρώτη του Ουίλιαμς

Γιάννης Ράμμας
Πρώτη του Ουίλιαμς

bet365

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς προπονήθηκε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά θα περιμένει ακόμη λίγο και για την πρώτη συμμετοχή του. Τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο νεοαποκτηθείς 26χρονος Αμερικανός G/F ήδη άρχισε την προσαρμογή του, αλλά δε θ' αγωνιστεί αμέσως (vs. Απόλλων Πάτρας στις 15/2, 17:30/novasports 2), τόσο γιατί μόλις προπονήθηκε για πρώτη φορά όσο γιατί εκκρεμεί η αλλαγή στην Α1 μ' έναν εκ των συμπαικτών του. Στην Ευρωλίγκα είναι διαθέσιμος για την έναρξη του δεύτερου γύρου του ΤΟΡ 16 (vs. Φενέρμπαχτσε στις 25/2, 21:15/novasports 2), αν και μέχρι τότε μεσολαβούν ακόμη 2 αγωνιστικές εντός συνόρων (vs. Αρκαδικός, @ ΠΑΟΚ) κι όλα είναι πιθανά.

Οι Διαμαντίδης (δεξιός αχίλλειος τένοντας) & Γκιστ (αριστερός προσαγωγός) συνέχισαν με θεραπεία, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (κοιλιακοί προσαγωγοί) με ατομικό πρόγραμμα, ενώ μαζί τους στο απουσιολόγιο προστέθηκε κι ο Όγκνιεν Κούζμιτς με τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό. Η μαγνητική τομογραφία δε φανέρωσε κάτι ανησυχητικό κι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εντός των προσεχών ωρών.

Εκτός παραμένει κι ο Νίκος Παππάς λόγω της γνωστής υπόθεσης με την ανετοιμότητά του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα