Παπαπέτρου: «Στη μέση του... πολέμου»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παπαπέτρου: «Στη μέση του... πολέμου»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αφήνει... πίσω την ήττα στη Μόσχα και μας βάζει στο κλίμα της ομάδας πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (15/2, 20:30).

To blog του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω πόσο χαίρομαι όταν έρχεται η στιγμή να επικοινωνήσω μαζί σας. Πλέον, όσοι διαβάζετε τα blog μου τακτικά, το γνωρίζετε καλά.

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε είχε απολογισμό μια νίκη και μια ήττα για εμάς. Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά χάσαμε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πλέον ξεκινά μια νέα εβδομάδα με τρεις αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα με πρώτη αυτή κόντρα στο Λαύριο.

Για να σας βάλω στο κλίμα, αυτή τη στιγμή, όλοι στην ομάδα, αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε στη μέση ενός "πολέμου". Όπου καθημερινά δίνουμε μικρές "μάχες". Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ούτε "μάχες" που χάσαμε, αλλά ούτε και άλλες που κερδίσαμε. Το εάν τελικά νικήσαμε ή όχι στον "πόλεμο" αυτό που κάνουμε για τα δύο τρόπαια, θα το ξέρουμε τον Ιούνιο και μόνο τότε.

Ό,τι έγινε την περασμένη εβδομάδα το έχουμε ήδη ξεχάσει, όπως και το ότι δεν σκεφτόμαστε αυτά που είναι μπροστά μας παρά μόνο την αναμέτρηση με το Λαύριο. Στον πρώτο γύρο νικήσαμε τους αντιπάλους μας με τεράστια διαφορά, αλλά είμαι 1000% σίγουρος πως δεν είναι αυτή η εικόνα του Λαυρίου. Ξέρω πως θα θέλουν να αντιδράσουν και να δείξουν ότι η εικόνα τους είναι πολύ καλύτερη από ό,τι έδειξαν στο ματς του ΣΕΦ.

Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το Λαύριο έχει δείξει πόσο δυνατό είναι στην έδρα του και γι' αυτό θα πρέπει να μην χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Για άλλο ένα ματς θα έχουμε απουσίες, οπότε δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Όσοι αγωνιστούν πρέπει να τα δώσουν όλα για να νικήσουμε και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Να είστε καλά,

Ιωάννης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα