Φελντέιν: «Παναθηναϊκός σημαίνει...»

Γιάννης Ράμμας
Φελντέιν: «Παναθηναϊκός σημαίνει...»

bet365

Ο Τζέιμς Φελντέιν αποκάλυψε τον... έκτο & έβδομο παίκτη με την Εφές κι εξήγησε τη σημασία των 3 διαδοχικών νικών στην Ευρωλίγκα πριν απ' τις 3 αναμετρήσεις σε ούτε μία εβδομάδα στην Α1.

Το blog του 27χρονου Αμερικανοδομινικανού SG του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας,

Μάλλον θα συνηθίσουμε το ΟΑΚΑ, έτσι δεν είναι; Πρώτα τα καταφέραμε να κατακτήσουμε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Εφές και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με θετικό ρεκόρ. Α, ναι, και για να μη ξεχνιόμαστε, έχουμε 3 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα. Απ' το 1-3 πήγαμε στο 4-3, κάτι που δείχνει ότι έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στο σωστό ρυθμό.

Η ουσία είναι ότι είμαστε ομάδα. Κι αυτό φάνηκε στην περίπτωση του αρχηγού μας. Είχε τον τραυματισμό του, ήθελε πολύ να αγωνιστεί, αλλά πονούσε. Το βλέπαμε και το αισθανόταν κι ο ίδιος. Όταν, όμως, τον βλέπεις να ζει με τον τρόπο αυτό τον αγώνα απ' τον πάγκο, είσαι βέβαιος ότι τον έχεις κοντά σου στο παρκέ και παίζεις με... 6 παίκτες.

Αυτή είναι η έννοια της ομάδος, άλλωστε. Όλοι μαζί να καλύπτουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Να αισθανόμαστε ότι οι 5 παίκτες στο παρκέ κι όλοι οι υπόλοιποι στον πάγκο λειτουργούμε σαν ένα σώμα και μία ψυχή. Με τον τρόπο αυτό δίνεις το 100% κι είσαι ευχαριστημένος απ' τον εαυτό σου. Και συνήθως έχεις αποτελέσματα.

Επίσης η έννοια της ομάδος έχει να κάνει και με την υποχρέωση που έχουμε όλοι να εντάξουμε άμεσα στην ομάδα τον Μάρκεζ (Χέινς), που βρίσκεται κάμποσες μέρες μαζί μας και προπονείται, ενώ αγωνίστηκε και στη Ρόδο, και τον Έλιοτ (Ουίλιαμς) που έφτασε πριν από μερικές ώρες στην Αθήνα. Θα πρέπει να τους βοηθήσουμε, ώστε να αισθανθούν άνετα απ' την πρώτη στιγμή τόσο μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια όσο κι έξω απ' αυτό. Ετσι λειτουργούν οι ομάδες, σαν οικογένεια κι αυτό είναι το σωστό.

Έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ, με Απόλλωνα (15/2, 15:30/novasports 2) και Αρκαδικό (18/2, 19:00/novasports 2), πριν ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ (21/2, 17:00/novasports 3). Τρεις αγώνες σε λιγότερο από μία εβδομάδα, έτσι; Από μόνο του το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει να βρισκόμαστε σ' εγρήγορση και να 'μαστε έτοιμοι ν' αποδώσουμε καλά και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Όμως θα 'θελα να σταθώ και σε κάτι άλλο: Στη συγκλονιστική παρουσία των οπαδών μας οι οποίοι δεν σταματούν ούτε λεπτό να μας ενισχύουν. Και δεν εννοώ μόνο την παρουσία τους στον αγώνα με την Εφές. Ακόμη και στο δρόμο που μας συναντούν μας δείχνουν πόσο μας αγαπούν και πόσο πιστεύουν σ' εμάς.

Με τέτοια συναισθήματα δε μπορείς παρά να θες να κάνεις τα πάντα για τον Παναθηναϊκό.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

J.F.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα