Δέκα μέρες off o Λοτζέσκι

Δέκα μέρες off o Λοτζέσκι

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Δέκα μέρες off o Λοτζέσκι
Ακόμη μία ατυχία στον Ολυμπιακό αφού ο Ματ Λοτζέσκι θα μείνει εκτός για 10-15 μέρες λόγω ιογενούς γρίπης. Αγωνία αν θα προλάβει τη Μπαρτσελόνα (26/12).

Ματ Λοτζέσκι και Οθέλο Χάντερ αγωνίστηκαν με ένεση στο ματς στη Μόσχα, ωστόσο μόνο ο ένας συνήλθε.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και με το που προσγειώθηκε η αποστολή υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα αφού διεγνώσθη με ένα μικρόβιο στο συκώτι. Η ιογενής αυτή γρίπη είναι μεταδοτική και πρέπει να μείνει σε καραντίνα για περίπου 7-10 μέρες ώστε να μην κολλήσει άλλα μέλη της ομάδας.

Ο οργανισμός του θα είναι εξασθενημένος, θα είναι απροπόνητος και πρώτος στόχος του ιατρικού τιμ είναι να προλάβει το ματς στη Βαρκελώνη (26/02).

 

Πολλές οι ατυχίες στη φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα