Μαρκόπουλος Σ.: «Κακή ήττα, μας πάει πολύ πίσω»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος Σ.: «Κακή ήττα, μας πάει πολύ πίσω»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε απ' τους Ρέθυμνο Cretan Kings (87-94) στην PAOK Sports Arena κι ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε πώς και ποιες οι συνέπειες.

«Παίξαμε πολύ άσχημα και το πιο άσχημο είναι ότι το μυαλό μας δεν ήταν συγκεντρωμένο για να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Κάκιστες επιθετικές επιλογές κι όσες άμυνες κερδίσαμε δεν τις μετουσιώσαμε σε θετικές επιθέσεις. Όταν πέρασε το Ρέθυμνο, οι παίκτες φάνηκαν σαν πανικοβλημένοι και προσπάθησαν με γρήγορο τρόπο να μπουν στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν ήμασταν ετοιμοι να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά απ' το καλάθι. Είναι μία κακή ήττα που μας πάει πολύ πίσω. Με το πρόγραμμα που έχουμε δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Δεν παίξαμε με το μυαλό που έπρεπε. Κάθε παίκτης πρέπει να παίζει πρώτα με το μυαλό. Πότε να τρέξει, πότε να σταματήσει, τι πρέπει να κάνει ανά πάσα στιγμή. Δεχτήκαμε 94 πόντους εντός έδρας, είναι πάρα πολλοί. Κάτι πήγε πολύ λάθος. Πρέπει να τα ξαναδούμε όλα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 18ης αγωνιστικής της Α1 ο 67χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε και για...

...το τι πρέπει να γίνει: «Φωνές βάλαμε, αλλά δε γίνεται τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το ρόστερ άλλων ομάδων. Λείπουν και δύο παίκτες (Βασιλειάδης & Σχορτσανίτης) που είναι περίπου 25-35 πόντοι στην επίθεση. Μπορεί να μη βάλει ο ένας, τους βάζει ο άλλος. Τώρα δε μπορούμε να 'χουμε άλλες καταστάσεις. Περιμένω να 'ρθουν όλοι οι παίκτες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει κούραση, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Οι παίκτες το ήξεραν, όταν ήρθαν σ' αυτή την ομάδα. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας (@ Κολοσσός Ρόδου στις 17/2 & vs. Παναθηναϊκός στις 21/2). Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουν οι τραυματίες. Η ομάδα έχει προβλήματα λόγω της απουσίας παικτών».

... τη συνέχεια με τον Κολοσσό στη Ρόδο: «Αν οι τραυματίες είχαν αποθεραπευτεί, θα έπαιζαν και σήμερα (13/2)».

...το αν έχει ζητήσει την ενίσχυση της ομάδος: «Δεν μπορώ να λέω δημόσια ό,τι συζητάω με τη διοίκηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα