Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Οστιν Ντέι! (vids)

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Οστιν Ντέι! (vids)

Αντώνης Καλκαβούρας
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Οστιν Ντέι! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού Οστιν Ντει (28χρ., 2.11) που αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Σκαβολίνι Πέζαρο!

Ο Παναθηναϊκός εκπλήσσει τελευταία με τις κινήσεις του και δεν αποκλείεται να πράξει το ίδιο και στο θέμα του ψηλού! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «πράσινοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ, Οστιν Ντέι (28, 2.11μ) ο οποίος ανήκει στην Σκαβολίνι Πέζαρο και αποτελεί περίπτωση που ταιριάζει γάντι στον Τζόρτζεβιτς!

Ο Ντέϊ είναι ένα ελαφρύ «4άρι», διαθέτει καλό σουτ, έπαιξε 6 χρόνια στο ΝΒΑ και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, είναι εξαιρετικές. Είναι ενδεικτικό πως στην ιταλική Λίγκα έχει 49,2% στα τρίποντα, με 9.7 ριμπάουντ, 0,9 κοψίματα και 21,9 πόντους κατά μέσο όρο. Η Σκαβολίνι Πέζαρο είναι τελευταία στο ιταλικό πρωτάθλημα, δύσκολα θα σώσει την κατηγορία και θεωρητικά αυτό, καθιστά πιο εύκολη την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, σε μια ομάδα που παίζει Ευρωλίγκα και που σίγουρα αποτελεί πρόκληση για την καριέρα του.

O Οστιν Ντέι έπαιξε από το 2009 έως το 2013 στο Ντιτρόιτ, πέρασε από τη Χίμκι το 2011, επέστρεψε στο ΝΒΑ για τους Γκρίζλις και τους Ράπτορς, ενώ τη σεζόν 2013-14 και 2014-15 φόρεσε τη φανέλα των Σπέρς, με τους οποίους μάλιστα, κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2014. Το 2014-15 έπαιξε στην Ατλάντα και στο NBDL ενώ φέτος γύρισε στην Ευρώπη και την Ιταλία.

Πέραν του Οστιν Ντέι, που αυτή τη στιγμή είναι ο Νο1 στόχος του Παναθηναϊκού, στα υπ' όψιν του Τζόρτζεβιτς, υπάρχει ακόμη ο Τζούλιαν Ράιτ που έχει περάσει από τους «πράσινους» κι επίσης αγωνίζεται στην Ιταλία, αλλά κι ένα ακόμη όνομα-έκπληξη. Πρόκειται για τον Τζέισον Μαξίελ, έναν παίκτη με 10ετή θητεία στο ΝΒΑ (μ.ο. 5,6π. & 4,2ρ.), που επελέγη στο Νο26 στο ντραφτ του 2005.

Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Σάρλοτ, πρόπερσι έπαιξε στο Ορλάντο, ενώ φέτος πήγε για πρώτη φορά στην Κίνα (Τιανχίν Ρογκαγκ) έχοντας 19,5 πόντους και 12 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Πρόκειται για ένα «κοντό» τεσσάρι (2,01), ο οποίος ωστόσο είναι πολύ δυνατός, έχει ιδιαίτερη έφεση στα κοψίματα και σίγουρα είναι η πιο ακριβή περίπτωση απ' όλους.

Δείτε videos με πρωταγωνιστή τον Ντέι:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα