«Ψήνεται» η ανταλλαγή της χρονιάς!

Φάνης Παναγιώτου
«Ψήνεται» η ανταλλαγή της χρονιάς!

bet365

Για την ώρα είναι σενάριο. Αν, όμως, πάρει... σάρκα και οστά θ' αλλάξουν τα πάντα στο ΝΒΑ. Ο λόγος για ενδεχόμενη μετακίνηση του Καρμέλο Άντονι στο Κλίβελαντ!

Είναι δεδομένο και συμβαίνει κάθε χρόνο. Τις ημέρες πριν από την trade deadline γίνεται... χαμός στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και φέτος το μεγάλο σενάριο που κυκλοφορεί έχει να κάνει με ενδεχόμενη μετακίνηση του Καρμέλο Άντονι στους Καβαλίερς!

Εκτός από την ομάδα του Κλίβελαντ και -φυσικά- τους Νικς, στο deal αναμένεται να... εμπλακούν κι οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι -σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί- θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κέβιν Λαβ!

Όσο για την ομάδα της Νέας Υόρκης; Αναμένεται να πάρει ως αντάλλαγμα για τον «Μέλο» ορισμένα draft picks, όπως και παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Τιμοφέι Μοζγκόφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στους Νικς.

Το κατά πόσο είναι αληθές το παραπάνω σενάριο δεν το γνωρίζουμε ακόμα, με τον Άντονι να το διαψεύδει για την ώρα, αφήνοντας, όμως, ανοιχτή την... πόρτα: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, ωστόσο είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μία συζήτηση που θα κάνω κάποια στιγμή με την οικογένεια μου και την ομάδα. Για την ώρα, όμως, δεν υπάρχει κάτι», ανέφερε ο «Μέλο», ο οποίος είναι... κολλητός με τον ΛεΜπρον Τζέιμς κι αυτό δεν πρέπει να το λησμονούμε.

 

NBA Τελευταία Νέα