Χάινς: «Ο Ολυμπιακός αρνείται να χάσει»

Gazzetta team
Χάινς: «Ο Ολυμπιακός αρνείται να χάσει»
Στο μαχητικό πνεύμα του Ολυμπιακού στάθηκε μετά την επικράτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ο Κάιλ Χάινς, τονίζοντας πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας αρνούνται να χάσουν, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

"Νoμίζω πως ήμασταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από κάθε πλευρά απέναντι σε μία ομάδα που δεν παραιτείται ποτέ και αρνείται να χάσει ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως έδρας, στην οποία αγωνίζεται", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης ο πρώην σέντερ των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά με τον φετινό Ολυμπιακό: «Σίγουρα πιστεύω στον Ολυμπιακό, αφού πάντα, όσο και αν είναι το ρεκόρ τους, παλεύουν μέχρι τέλους και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση».

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και θυμάμαι με πολύ όμορφα συναισθήματα τις στιγμές και τις νίκες που έζησα με αυτή την ομάδα. Θέλω να πετύχω τα ίδια πράγματα με την ΤΣΣΚΑ και ελπίζω πως ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε την Euroleague».

Από την πλευρά του ο Μίλος Τεόντοσιτς, πρόσθεσε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Τώρα έχουμε 5-2 στον Ομιλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε πως θα παίξει δυνατά, αλλά ανταποκριθήκαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.