Μεγάλα ματς σε Μόσχα & ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
Μεγάλα ματς σε Μόσχα & ΟΑΚΑ!
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στην ΤΣΣΚΑ κι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές, με τη Euroleague να συνεχίζεται με... φοβερές αναμετρήσεις!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπορεί η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κάνει την έκπληξη; Παίξει το διπλό σε απόδοση 5.75! Διαφορετικά, μπορείς να ποντάρεις στη νίκη της «Αρκούδας» με περισσότερους από 10 πόντους και να διπλασιάσεις τα χρήματα σου!

Από εκεί και πέρα, παιχνίδι μπορεί να γίνει με τα under/over, τα ημίχρονα/τελικά, όπως και τα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο Μίλος Τεόντοσιτς κόντρα στην πρώην ομάδα του; Στους πόντους θα σταματήσει ο φορμαρισμένος Ντε Κολό και πόσους θα σημειώσει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης;

Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και στη... μάχη του ΟΑΚΑ. Ο άσος του Παναθηναϊκού φτάνει σε αποδόσεις κοντά στο 1.60, ενώ όποιος πιστεύει ότι η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς μπορεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα δεν έχει παρά να ποντάρει στο πολύ καλό 2.60! Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν τα προσωπικά line του Ραντούλιτσα, του Καλάθη, του Γκιστ, όπως και των Ερτέλ - Ντίμπλερ. Πολλές επιλογές από ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τη Νταρουσάφακα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το μεγάλο φαβορί, όπως δείχνουν ξεκάθαρα κι οι αποδόσεις, ωστόσο, το περιθώριο της έκπληξης υπάρχει και το διπλό της τουρκικής ομάδας τιμάται στο πολύ υψηλό 5.50.

Φινάλε με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι φιλοξενούμενοι του Σαρούνας έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο, με τη νίκη των Καταλανών με πάνω από 20 πόντους να φτάνει στο 3.10! Ούτε εδώ, όμως, υπάρχουν μόνο τα... κλασικά στοιχήματα, αφού μπορείς να κάνει παιχνίδι με τα ειδικά των παικτών. Τόμιτς, Ντόελμαν, Γιανκούνας, Βουγιούκας κι αρκετοί ακόμα σου δίνουν την ευκαιρία να πληρωθείς σε πολύ καλές αποδόσεις.