Μένει ή φεύγει ο Χάουαρντ;

Μένει ή φεύγει ο Χάουαρντ;

Φάνης Παναγιώτου
Μένει ή φεύγει ο Χάουαρντ;

bet365

Με την trade deadline να πλησιάζει (18/02) ένα από τα ονόματα που... παίζουν δυνατά στην αγορά του ΝΒΑ είναι αυτό του Ντουάιτ Χάουναρντ.

Houston we have o problem...

Στο Χιούστον έχουν πολλά προβλήματα φέτος και κάπως έτσι μία ομάδα με... μπόλικο ταλέντο βρίσκεται πλέον στο 27-28. Οι Ρόκετς έχουν αρνητικό ρεκόρ και χρειάζονται δραστικές κινήσεις, προκειμένου να υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Μία εκ των βασικών κινήσεων ίσως να είναι η ανταλλαγή του Ντουάιτ Χάουαρντ. Πρόσφατα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού κυκλοφόρησε το σενάριο πως οι Ρόκετς ξεκίνησαν επαφές για την παραχώρηση του Superman, με τους Μπόστον Σέλτικς να ενδιαφέρονται... ζεστά για την περίπτωση του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφες.

Το πόσο αληθές είναι το παραπάνω σενάριο δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο η πλευρά του παίκτη έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα, τονίζοντας πως ούτε ο Ντουάιτ Χάουαρντ ζήτησε να φύγει, ούτε ο οργανισμός βρίσκεται σε επαφές για ενδεχόμενη ανταλλαγή.

«Δεν ζήτησα από τους Ρόκετς να με ανταλλάξουν. Ούτε έχω μιλήσει γι' αυτό το θέμα. Θέλω να νικήσω. Γι' αυτό συνεχίζω να δουλεύω. Εγώ είμαι που διάλεξα αυτή την ομάδα και δεν θα φύγω», ανέφερε ο σέντερ των Ρόκετς.

Βέβαια, ο... σοφός λαός λέει πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», επομένως καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι τις 18/02, όπου είναι η καταλυτική ημερομηνία για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα