Τα 3 παραπάνω κιλά και η «κοινή απόφαση Παππά - Τζόρτζεβιτς»

Τα 3 παραπάνω κιλά και η «κοινή απόφαση Παππά - Τζόρτζεβιτς»

Άρης Λαούδης
Τα 3 παραπάνω κιλά και η «κοινή απόφαση Παππά - Τζόρτζεβιτς»
Ατομικές προπονήσεις κατόπιν «συμφωνίας του Τζόρτζεβιτς με τον Παππά», προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα και ταχύτερα, κάνει λόγο η πλευρά του παίκτη, σε επικοινωνία με το gazzetta.gr.

Ο Νίκος Σπανός, εκπρόσωπος του διεθνούς γκαρντ, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του ακολουθεί εδώ και μέρες ατομικό πρόγραμμα, αλλά διέψευσε μέσω twιtter την πληροφορία ότι «ο Τζόρτζεβιτς έδιωξε τον Παππά».

Σε επικοινωνία που είχε με το gazzetta.gr ανέφερε πως «δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Αποφασίστηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων να κάνει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου ο Νίκος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και να προετοιμαστεί καλύτερα».

Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως είναι απόλυτα φυσιολογική η εξέλιξη, με δεδομένο ότι ο Παππάς πέρασε δύο τραυματισμούς (χιαστό και θλάση), έχει χάσει προπονήσεις και είναι λογικό να μη βρίσκεται στο 100%.

Ο Παππάς κατηγορείται μεταξύ άλλων για παραπανίσια κιλά και κακή εξωαγωνιστική συμπεριφορά.

Οταν επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του παρουσιάστηκε 7 κιλά πιο βαρύς, αλλά μέχρι σήμερα έχει χάσει τα 4 απ' αυτά και θεωρείται βέβαιο πως μέσω του ατομικού προγράμματος προσπαθεί να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα.

Για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά, το επιχείρημα όλων των πλευρών είναι πως μέχρι τώρα δεν του έχει επιβληθεί κάποιο πρόστιμο από την ομάδα, άρα... φήμες τα πάντα!