Ο Τζόρτζεβιτς έστειλε τον Παππά να προπονείται μόνος του

Ο Τζόρτζεβιτς έστειλε τον Παππά να προπονείται μόνος του

Gazzetta team
Ο Τζόρτζεβιτς έστειλε τον Παππά να προπονείται μόνος του
Εκτός προπονήσεων με την ομάδα έχει τεθεί μέχρι νεωτέρας ο Νίκος Παππάς από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Η δυσαρέσκεια από την αγωνιστική κατάσταση του διεθνούς γκαρντ και το σαφές μήνυμα του Σέρβου τεχνικού.

Ο Παππάς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, δε συμμετέχει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, επιβεβαιώνοντας βεβαίως τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και έχουν να κάνουν με την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις και από την ετοιμότητά του και με αυτόν τον τρόπο του στέλνει ένα σαφές μήνυμα για το τι πρέπει να κάνει, προκειμένου να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό.

Ο Παππάς δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Τσεντεβίτα, ήταν εκτός 12άδας στον αγώνα με τον Κολοσσό και φυσικά δεν υπολογίζεται για το κρίσιμο αυριανό αγώνα με την Εφές στο ΟΑΚΑ, καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εδώ και αρκετές ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι ακόμη πιο γεμάτος στην περιφέρεια προχώρησε και στην απόκτηση του Έλιοτ Ουίλιαμς, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Παππά από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει με την ομάδα και τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο, αν δεν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή του.

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο Παππάς «δεν τέθηκε εκτός ομάδας, ούτε κάποιος τον έθεσε εκτός», αλλά πως «για την δική του προστασία αλλά και της ομάδας», ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι να επανέλθει σε νορμάλ κατάσταση, ωστόσο επιβεβαιώνουν πλήρως πως ο Παππάς ακολουθεί ατομικές προπονήσεις...