Καββαδάς: «Θα δώσουμε το 101%»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΝΤΕΡ

Καββαδάς: «Θα δώσουμε το 101%»

Ο Αρκαδικός θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου (13/02) κι ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για τον... τελικό της ομάδας του!

Καββαδάς: «Θα δώσουμε το 101%»

Οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ στο arkadikosbc.gr:

“Είμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Ειδικότερα μετά τις τελευταίες προσθήκες η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από “τελικός” για εμάς. Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς ορίζουμε την τύχη μας”, σχολίασε αρχικά.

“Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ καλά δουλεμένο. Ο Κολοσσός είναι χρόνια στην BASKET LEAGUE και ξέρει πως να χειριστεί τέτοια παιχνίδια, ωστόσο η θέληση στο μπάσκετ παίζει μεγάλο ρόλο. Έτσι και για εμάς, η ανάγκη και αν θέλετε το ένστικτο της επιβίωσης θα δουλέψει και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη.

Όμως για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να πω πως σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και κάτι αντίστοιχο και ακόμα πιο “δυνατό” θα πρέπει να γίνει και με τον Κολοσσό. Είναι ένας “τελικός” για εμάς και ο κάθε ένας που θα έρθει στο γήπεδο θα έχει μερίδιο στον αγώνα. Με την φωνή του, τον παλμό του, να γίνει ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει. Σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΚ”, έκλεισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου.

Best of internet