Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπάτλερ (vid)

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπάτλερ (vid)

Κωνσταντίνος Φωτόπουλος
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπάτλερ (vid)

bet365

Μικρό το κακό για τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 με 4 εβδομάδες λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Τζίμι Μπάτλερ προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο παρκέ μετά από σύγκρουση με τον Τζόφρεϊ Λοβέρν και αποχώρησε από την αναμέτρηση των Μπουλς κόντρα στους Νάγκετς σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σήμερα, η μαγνητική έδειξε πως ο γκαρντ των «ταύρων» γλίτωσε τα χειρότερα (φόβοι για ζημιά στους χιαστούς) και έτσι θα απουσιάσει μόνο 3-4 εβδομάδες.

Είχε επιλεγεί να συμμετέχει στο All Star Game, αλλά λόγω του τραυματισμού του δε θα καταφέρει να δώσει το παρών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.