«Ταχύς, εύστοχος, δημιουργικός και... κλεισμένος ο Έλιοτ» (pics)

«Ταχύς, εύστοχος, δημιουργικός και... κλεισμένος ο Έλιοτ» (pics)

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς υπέγραψε σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ κι έρχεται για να προσδώσει στον Παναθηναϊκό πολλά περισσότερα απ' ό,τι μόνο πόντους.

«Ταχύς, εύστοχος, δημιουργικός και... κλεισμένος ο Έλιοτ» (pics)

Δεδομένη θεωρούν την απόκτηση του Έλιοτ Γουίλιαμς τα αμερικάνικα ΜΜΕ, με τον ανταποκριτή σε θέματα ΝBDL, Κρις  Ρέιτσερτ, να επιβεβαιώνει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Έλιοτ Γουίλιαμς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πηγή από τη D-League», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. 

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γουίλιαμς τα ξημερώματα της Τρίτης (9/2), καθώς έκανε retweet μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε tweet Αμερικάνικου σάιτ, το οποίο αναφερόταν στη μεταγραφή του. 

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Γουίλιαμς, ο Σέρβος δημοσιογράφος, Ούρος Μπάγιοβιτς, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα scouting, τονίζει πως ο 26χρονος Αμερικανός ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, το πολύ καλό πρώτο του βήμα, την διειδυτικότητά του, τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας από την περίμετρο, τη δυνατότητά του να ανοίγει τον χώρο αλλά και τα μακριά του χέρια.

Στις αδυναμίες του συμπεριλαμβάνει την έλλειψη δύναμης, τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει με το δεξί χέρι (αριστερόχειρας), αλλά και όταν μαρκάρεται ασφυκτικά, καθώς και την ασυνέπεια του στα σουτ από μέση απόσταση.

Best of internet