Ντούβνιακ: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο γρήγορη ομάδα της Ευρώπης»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΓΚΑΡΝΤ

Ντούβνιακ: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο γρήγορη ομάδα της Ευρώπης»

Ντούβνιακ: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο γρήγορη ομάδα της Ευρώπης»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (08/02) και ο Ούρος Ντούβνιακ γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. 

Ο Σέρβος γκαρντ του ΠΑΟΚ έγραψε στο προσωπικό του blog...

«Όπως ακριβώς συμβαίνει από το ξεκίνημα της σεζόν, πρώτα έρχονται τα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε μία κακή ήττα από τον Άρη και σίγουρα εκνευρίσαμε τους περισσότερους από τους φιλάθλους μας. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν και κανένας από μας δεν έπρεπε να απελπιστεί, γιατί είχαμε ένα ακόμη παιχνίδι μετά από τρεις ημέρες.

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που πιθανότατα αυτή την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη σε όλη την Ευρώπη και την ομάδα που έχει το καλύτερο ρεκόρ. Και δεν έχω δει λιγότερο κόσμο στο γήπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που εκτιμώ τόσο πολύ αυτούς που είναι στο γήπεδο και έρχονται να μας υποστηρίξουν ότι κι αν συμβεί.

Αυτά τα παιχνίδια, μας δείχνουν πολλά για την ποιότητά μας και σίγουρα μας δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε πριν από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό και τη Λιμόζ. Ειλικρινά, ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε εκείνο το παιχνίδι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς η πιο γρήγορη ομάδα στην Ευρώπη σε σχέση με το πώς παίζουν. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά σε κάθε αγώνα εμείς μπαίνουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να διεκδικήσεις τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Κι αμέσως μετά έρχεται ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στη Γαλλία κι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε ελπίδες, αλλά αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση θα μπούμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα είμαστε ικανοποιημένοι για την πορεία μας στην Ευρώπη, είτε τα καταφέρουμε στη Γαλλία, είτε όχι. Έτσι κι αλλιώς, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

Ο καιρός πάντως περνά και μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το σπίτι μου, νομίζω ότι πλησιάζει ο καιρός που επιτέλους θα πάω στο σπίτι μου σύντομα».

Best of internet